Om oss

Rolvsøy Metallindustri AS er en norsk bedrift med nærmere 80 års erfaring innen støping av aluminium- og zinkprodukter. Bedriften ble grunnlagt i 1945 og har siden den gang vokst til å bli en pålitelig leverandør til en rekke bransjer.

Vi leverer til alle typer bransjer og er dermed å regne som en ren leieprodusent.

Vårt mål er å tilby skreddersydde løsninger som passer for kundenes behov og ønsker. Ved å jobbe tett med deg gjennom hele prosessen- fra idé til ferdig produkt, sørger vi sammen for å optimalisere produksjonen for å sikre nødvendig effektivitet og høy kvalitet.

Våre investeringer i avanserte maskiner gir oss muligheten til å produsere produkter med høy presisjon og kvalitet. I tillegg tilbyr vi CNC-maskinering slik at du kan få dine deler ferdig støpt og maskinert hos oss. Via underleverandører kan vi tilby overflatebehandlinger som anodisering og pulverlakkering for å gi produktene en estetisk finish og øke korrosjonsbestandigheten.

Vi er opptatt av å være en ansvarlig leverandør, og tar miljøhensyn på alvor. Vi har investert i teknologi som gjør det mulig for oss å redusere avfall og energiforbruk i produksjonsprosessen. Vi bruker også resirkulerte og bærekraftige materialer for å bidra til en bærekraftig fremtid.

Er du klar for å starte ditt neste prosjekt?

La oss hjelpe deg å gjøre det til virkelighet! Klikk her for å komme i kontakt med oss i dag.