Utvikling

Et vellykket samarbeid begynner med et par enkle sjekkpunkter: Du som kunde har behov for et visst volum pr. år/ pr. ordre. Sammen gjør vi en kritisk vurdering av detaljen du ønsker å støpe med tanke på geometri/utforming, slippvinkler og godstykkelser. Medgått råvareforbruk er vesentlig for pris. Dersom du ønsker en kjapp vurdering for å sjekke pris på et produkt, send oss gjerne en fil eller tegning med vekt/volum og antatt årlig forbruk, så kan vi gi deg et kjapt estimat.
Utvikling

Skreddersydde løsninger for ditt prosjekt

Utvikling av nye produkter kan være en kompleks prosess, men hos Rolvsøy Metallindustri AS har vi erfaring og ekspertise til å hjelpe deg med å utvikle og produsere skreddersydde løsninger for ditt prosjekt.

Vårt erfarne team av ingeniører og teknikere har en bred kunnskap om metallurgi, produksjonsprosesser og materialvalg, og vi kan hjelpe deg med å utvikle produkter i aluminium og zink som oppfyller dine spesifikke krav. Vi tilbyr alt fra prototyping til fullskala produksjon, og kan håndtere alt fra enkle deler til komplekse produkter med avansert geometri.

Vårt mål er å tilby skreddersydde løsninger som passer for kundenes behov og ønsker. Vi jobber tett med deg gjennom hele prosessen, fra idé til ferdig produkt. Vi kan gi deg råd om materialvalg, design og produksjonsprosesser, og sørger for å optimalisere produksjonen for å sikre effektivitet og høy kvalitet.

Vi har investert i avansert teknologi og maskineri, som gir oss muligheten til å produsere produkter med høy presisjon og kvalitet. Våre ingeniører bruker CAD-programvare for å designe produktene, og vårt maskineri inkluderer blant annet CNC-maskiner og presisjonsstanser. Vi kan også tilby overflatebehandlinger som anodisering og pulverlakkering for å gi produktene en estetisk finish og øke korrosjonsbestandigheten.

Vi er opptatt av å være en ansvarlig leverandør, og tar miljøhensyn på alvor. Vi har investert i teknologi som gjør det mulig for oss å redusere avfall og energiforbruk i produksjonsprosessen. Vi bruker også resirkulerte og bærekraftige materialer når det er mulig, for å bidra til en bærekraftig fremtid.

Utvikling av nye produkter krever samarbeid og kommunikasjon, og vi vil jobbe tett med deg gjennom hele prosessen. Vi vil sikre at du har full innsikt i prosessen og at du er fornøyd med resultatet. Vi er stolte av å kunne tilby skreddersydde løsninger av høy kvalitet, og vi ser frem til å hjelpe deg med å utvikle ditt neste prosjekt.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med utviklingen av dine neste metallprodukter.

Les mer: Verdens mest resirkulerte metall: Aluminiumets rolle i en sirkulær økonomi

Er du klar for å starte ditt neste prosjekt?

La oss hjelpe deg å gjøre det til virkelighet! Klikk her for å komme i kontakt med oss i dag.