Aluminiumsstøping

Vi tilbyr bærekraftig og miljøvennlig aluminiumsstøping. Med fokus på resirkulering av råmaterialer kan vi hjelpe deg med å støpe detaljer med minimal påvirkning på miljøet. For en optimal og kostnadseffektiv produksjon er det viktig at vi hensyntar godstykkelser, slippvinkler og legeringsforhold for ditt produkt.
Aluminiumsstøping

Presisjon og kvalitet til konkurransedyktige priser

Aluminiumsstøping er en metode for å produsere aluminiumskomponenter med høy nøyaktighet og kvalitet. Det er en avansert teknologi som gir mulighet for produksjon av detaljer med komplekse geometrier og høy presisjon. Alle våre råmaterialer kjøpes fra spesifikke råvareleverandører som leverer spesifikke aluminiumslegeringer basert på internasjonale standarder. Dette blir levert i aluminiumsblokker og smeltes av oss til flytende tilstand, derfra blir deler støpt i produktspesifikke høylegerte stålformer (verktøy).

Rolvsøy Metallindustri AS har nærmere 80 års erfaring med aluminiumstøping. Vi har spesialisert oss på å produsere detaljer i aluminium og zink ved bruk av denne teknologien. Vi kan produsere detaljer i vekter fra noen gram til flere kilo, via underleverandører kan tilby et bredt utvalg av overflatebehandlinger, som for eksempel pulverlakkering og anodisering.

En av fordelene med aluminiumstøping er at det gir en høy grad av nøyaktighet og repeterbarhet. Dette betyr at hver komponent produsert vil ha samme presisjon og kvalitet som den forrige, uavhengig av produksjonsvolum. Det er også mulig å produsere komplekse geometrier i tynt gods.

Vi er også opptatt av å være en ansvarlig leverandør, og tar miljøhensyn på alvor. Aluminiumstøping er en miljøvennlig produksjonsmetode da det gir mindre avfall og mindre energiforbruk sammenlignet med andre produksjonsmetoder. Vi jobber også kontinuerlig for å redusere vår miljøpåvirkning og bruke mer bærekraftige resirkulerte materialer.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å produsere detaljer i aluminium og zink ved bruk av aluminiumstøping. Vårt team vil gi deg all informasjonen du trenger om prosessen og hjelpe deg å velge den beste løsningen for ditt prosjekt.

Les mer: En av verdens mest resirkulerte metall: Aluminiumets rolle i en sirkulær økonomi

Er du klar for å starte ditt neste prosjekt?

La oss hjelpe deg å gjøre det til virkelighet! Klikk her for å komme i kontakt med oss i dag.