Maskinering

Vi opplever ofte at kunder også ønsker maskinering utført på sine deler, for å ha en så effektiv produksjon som mulig tilbyr vi også maskinering av støpte deler dersom det er behov for det. Med blant annet Fusion 360 cam programmeringsverktøy kan vi levere maskinerte detaljer med høy nøyaktighet og kvalitet.
Maskinering

Få detaljer med høy nøyaktighet og kvalitet produsert av erfarne eksperter med maskinering

Maskinering er en prosess som brukes til å produsere detaljer med høy nøyaktighet og kvalitet. Prosessen består av å fjerne materiale fra en blokk eller stang av metall for å danne ønsket form. Hos Rolvsøy Metallindustri AS har vi over 30 års erfaring med maskinering og kan produsere detaljer i aluminium og zink for en rekke bransjer.

Vårt erfarne team av eksperter vil jobbe tett med deg for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt. Vi kan gi deg råd om materialer, utforming, og optimalisering av produksjonsprosessen for å sikre at du får det beste resultatet til en konkurransedyktig pris.

Vi bruker avansert maskineri og teknologi for å sikre at produksjonsprosessen er nøyaktig og effektiv. Våre maskiner inkluderer CNC-dreiebenker, CNC-freser og CNC-borverk, som gir oss muligheten til å produsere komplekse former og geometrier med høy presisjon. Vi kan også tilby andre typer maskinering som saging, sliping og boring.

Vi er stolte av å være en leverandør av høykvalitets maskinerte detaljer. Vi produserer detaljer med høy nøyaktighet og kvalitet, og sørger for at alle produkter vi leverer oppfyller kundenes spesifikasjoner. Vi kan også tilby ulike overflatebehandlinger, som sandblåsing og anodisering, for å gi produktene en estetisk finish og øke korrosjonsbestandigheten.

Som en ansvarlig leverandør tar vi også miljøhensyn på alvor. Vi har investert i moderne teknologi som gjør det mulig for oss å redusere avfall og energiforbruk i produksjonsprosessen. Vi bruker også resirkulerte og bærekraftige materialer når det er mulig, for å bidra til en bærekraftig fremtid.

Maskinering er en kompleks prosess, men med vår ekspertise og erfaring vil du være i trygge hender. Vi har produsert et bredt spekter av detaljer for kunder i ulike bransjer, og vi er sikre på at vi kan tilby en løsning som passer for deg.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å produsere detaljer i aluminium og zink ved bruk av maskinering. Vårt team vil gi deg all informasjonen du trenger om prosessen og hjelpe deg å velge den beste løsningen for ditt prosjekt.

Les mer: Verdens mest resirkulerte metall: Aluminiumets rolle i en sirkulær økonomi

Er du klar for å starte ditt neste prosjekt?

La oss hjelpe deg å gjøre det til virkelighet! Klikk her for å komme i kontakt med oss i dag.